A mi történelmünk

Professzionális K + F csapat az ARM iránt

Több mint tíz éves fejlesztési tapasztalat


A gyárunk

Az ARM platformfejlesztő tábla technológiai megoldás beszállítójaként a Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd. szintén szakosodott gyártó, amely elkötelezett a szoftver és hardver fejlesztése, gyártása és hozzáadott értékű szolgáltatása iránt a beágyazott területen, amikor megalakult.


A Thinkcore gazdag tapasztalattal rendelkezik a fejlesztőlap-iparban, műszaki erővel, jó belső irányítási gyakorlatokkal, professzionális mérnökökkel, globális souring, beszerzési hálózattal. A Thinkcore professzionális, kiváló, gyors értékesítés előtti, értékesítés utáni szolgáltatást és technikai támogatást nyújt.


Kínában sok szárazföldi ügyfél jó partner volt velünk. Az ügyfelek válaszolhatnak nekünk a technológiáról és a teljes alkalmazásmegoldásról. Sok időt és költséget takaríthat meg, amikor új piacra lép, hogy megragadja az üzleti lehetőséget.


A 32 és 64 bites ARM processzoron alapul, amelyet széles körben használnak a beágyazott iparban, a Thinkcore áramvonalas tervezés, szigorúan szabályozza a hardver költségeit, és egyesíti az olyan operációs rendszereket, mint az Android, Linux, Ubuntu, Debian, hogy kiváló megoldásokat bocsásson ki a gyárak és a K + F számára intézmények.


A Rockchip beágyazott ARM fejlesztési platformjára összpontosít, olyan processzorokkal, mint az RK3399, PX30, RK3288, RK1808, RV1109/RV1126, RK3568, RK3566, RK3588 stb.


Az ügyfelek testreszabhatják a professzionális megoldásokat, beleértve a hardverplatform -tervezést (sematikus és NYÁK -tervezés és BOM), az operációs rendszer testreszabását, az illesztőprogramok és az alkalmazások fejlesztését stb.



Termék alkalmazása

A testreszabott fejlesztési táblákat széles körben használják az iparban, AI, Aiot, pénzügy, repülőtér, vám, rendőrség, kórház, otthoni intelligens, oktatás, szórakoztató elektronika, NVR, IPC stb.



Gyártási eszköz

SMT gép; Automata nyomtatógép; Röntgen; AOI;